Oferta Cristalin

Pretul practicat de Cristalin Plus - 7,85 Euro / mp (tigla metalica) este o oferta speciala in sine, fiind printre cele mai mici de pe piata. Cu toate acestea, in functie de particularitatile si dimensiunile acoperisului tau si in masura stocului disponibil de material, iti oferim discounturi atragatoare.

Newsletter

 

Despre Noi

Cristalin Plus, companie infiintata in 2004 de catre oameni cu o vasta experienta in domeniul constructiilor, este pe specializata in montajul tiglei metalice.

Ideea in jurul careia compania este centrata este aceea ca nu poti fi bun in toate domeniile iar acest lucru nu este resimtit de catre tine, ci de catre clientii tai. Adica oameni care iti incredinteaza visul de a avea o casa minunata, cu speranta si increderea ca il vei aduce la viata. Dar pentru ca visul lor sa devina realitate, este nevoie de specialisti focusati pe diversele arii de expertiza.

Cristalin Plus este formata exclusiv din experti in montajul acoperisurilor din tigla metalica, cu experienta cuprinsa intre 2 si 8 ani. Acest lucru reprezinta dovada orientarii noastre spre calitate, si nu spre volum. Si, mai ales, inseamna pentru clientii nostri garantia lucrului bine facut.

Colectivul Cristalin